A darabról | RETROPOLY, a RETRO MUSICAL

“A szerelem, ha hiszünk benne, és áldozatokat is hozunk érte, akkor mindent legyőz. A zene pedig az örök fiatalságot, és a felhőtlen boldogságot is jelentheti számunkra…Ha…“

A RETROPOLY közönsége egy időutazáson vesz részt. Elismert színészek, popénekesek, élő zenekar, tánckar, 21. századi látványtechnika, LED-falakból álló díszlet, és a ’90-es évek legnagyobb slágerei várják a közönséget.

A darab visszarepít a 20 évvel ezelőtti Magyarországra, ahol egy szerelmi történeten keresztül elevenednek meg az akkori mindennapok. Vállalkozó kedvű, reményekkel teli emberek, a rendszerváltás utáni pozitív hangulatban. Hétköznapi átlagpolgárok és az éjszaka császárai nagy álmokkal…Valamennyien feltűnnek majd a musical-ben, természetesen sok humorral és vidám slágerekkel fűszerezve.

Színházi darabunk vége vajon HAPPY END, ahol a szerelmesek egymásra találnak? Vagy mindenki elnyeri „méltó büntetését“ és „jutalmát”? Vagy másképp volt/lesz?

Az időutazásunk végén újra a jelenkor felpörgött világában találjuk magunkat, hiszen „…az éjjel soha nem érhet véget“… Ugyan eltelt 20 év, azonban a ’90-es évek slágerei a mai napig élénken élnek mindenkiben, és az időutazáshoz bőven elég, ha felcsendül egy ismerős dallam, arc. Mi mindkettőt szállítjuk!

Garantáljuk, hogy megéri megnézni ezt az izgalmas, emlékidéző zenei darabot!

A SLÁGER FM, a TOTAL DANCE FESTIVAL művészeti vezetője és az I LOVE RETRO Fesztiválok produkciós menedzsere 2017 legizgalmasabb musical-jét hozza el! A darab rendezője és forgatókönyvírója is garancia a sikerre, hiszen a Magyarock Dalszínház igazgatója a RETROPOLY alkotói munkálataiban is aktív szerepet vállalt.

Ez a RETROPOLY, a RETRO MUSICAL, a 90-es évek disco slágereivel!
Egy régi-új ÉLETÉRZÉS, ami magával ragad!

RETROPOLY

Musical /vígjáték két felvonásban

A ’90-es évek közepe. Mindenkit megcsap a kapitalizmus szele, út- és szabadságkeresés, döcögő vállalkozások, mutyizás, az alvilági figurák térnyerése, bulik és zene jellemzik a korszakot. Pisti, a Retropoly társkereső tulajdonosa, több figyelmet fordít a hódításokra, mint a vállalkozására, így hamarosan a helyi gengszterfőnök markában találja magát. Amikor a félénk Lali bekopog hozzájuk, Pisti azonnal meglátja benne a levehető balekot. Igen ám, de ehhez Lalinak is lesz egy-két szava…Szerelem, hazugság, kutyaszorító, komikus bonyodalmak, egy emlékezetkieséses anya ámokfutása, verőlegények és főhősök a pácban, tanácsadásban vérprofi rokonok, figyelemreméltó takarítónő, a ’90-es évek legnépszerűbb slágerei, 21. századi látvány, és kétórás felhőtlen szórakozás, időutazás várja a nézőket 2017 legizgalmasabb zenei produkciójában.

Szereplők: Zoltán Erika, Danics Dóra, Száraz Tamás, Kecskés Tímea, Kuczmann Ágnes, Sári Évi, Somorjai Ilona / Miss Bee, Sipos Tamás, Barabás Kiss Zoltán, Baronits Gábor, Ganxsta Zolee, Magyar Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Mr. Busta.

Rendező: Vizeli Csaba

Művészeti vezető-koreográfus: Varga Zsolt

Line producer: Mára Krisztián

Minden jog fenntartva Retropoly Production Kft./ Ügyvezető igazgató: Mára Krisztián