A szeretet mindenekfelett! Majdnem valamennyi előadónk ezt kívánja 2018-ra, de azért az egészség, az odafigyelés, a pozitív gondolkodás és a zene sem hiányozhat a csokorból, amit szeretettel küldenek a Retropoly rajongóinak, olvasóinak!

Zoltán Erika (Mami)

Rengeteg közhely jön elő ilyenkor, de némelyikben sok igazság van. A szeretet az év 365 napján fontos, hiszen az élteti az embert. Viszont a zenéről se feledkezzünk meg, mert a dalok nem csak szárnyakat adnak, hanem gyógyító hatásúak is. Zenében, szeretetben és szép pillanatokban gazdag újévet kívánok mindenkinek!

Danics Dóra (Lili)

Fejlődést, változást, szeretetet kívánok az új évre, és azt, hogy mindenki tudjon tenni az álmaiért! Aki meg nem tudja, hogy mi az álma, és merre induljon, az jöjjön rá!

Száraz Tamás (Pisti)

Sikert, boldog pillanatokat, egészséget bőven, no meg sok Retropoly előadást kívánok, mert azzal mindenki jól járna.

Kuczmann Ágnes (Ildi)

Mit is kívánhatnék? Szeretetet, sikereket és azt, hogy jobban figyeljünk egymásra és szeressük egymást.

Baronits Gábor (Lali)

Mindenekelőtt egészséget kívánok, meg azt hogy ebben a felgyorsult világban kicsit lassuljon le mindenki, és gondoljon a jelenre, élje át a fontos pillanatokat. Örüljön, hogy együtt lehet azokkal, akiket szeret, mert az idő rohan, és észre sem vesszük, hogy átsiklunk a lényeges dolgok felett, amit később megbánhatunk. Szóval, éljük meg a jót!

Kecskés Timea (Andrea)

Boldogságot, egészséget és minden elképzelhető jót kívánok, no meg erőt, ha kihívásokkal kell szembenézniük.

Sári Évi (Andrea)

Amikor néha alaposabban körülnézek, azt látom, hogy mindenki kicsit szomorkás, rossz kedvű, így azt kívánom, hogy próbálják észrevenni a pozitívumokat is, mert úgy nekik is sokkal könnyebb és az őket körülvevő embereknek is.

Mészáros Árpád Zsolt (Szamuráj)

Egészséget, boldogságot, nyugalmat…De ez legyen aktív, ne békében nyugodjunk… Sajnos, egyre türelmetlenebbek vagyunk egymással, ami konfliktushoz vezet, az meg betegséget okoz, ezért kívánom, hogy legyünk türelmesek, figyeljünk egymás lelkére, mert az egészség mindennél fontosabb.

Somorjai Ilona/Miss Bee

Kitartást, pozitivitást, erőt kívánok mindenkinek, és azt, hogy a negatívumokat engedjék átmenni magukon, mert ha megteszik, akkor hamar jóra fordul minden.

Barabás Kiss Zoltán (Agy)

Kicsivel többet, kicsivel jobbat és kicsivel szebbet, mint az előző év, s akkor abból baj nem lehet.

Magyar Attila (Rambo)

Az én válaszom egyszerű, és szépségkirálynős, de sebaj…Világbékét szeretnék!

Sipos Tamás (Rambo)

Tulajdonképpen azt kívánom mindenkinek, amit magamnak: boldog és jó élményekkel teli új évet!

Kordik Zsolt/ Mr Busta (Gengszter)

Kívánom, hogy legyen irigység, féltékenység és áskálódás-mentes új éve mindenkinek. És kerüljék el azok az emberek, akik nem tudják vagy nem akarják szeretni.

Varga Szidónia (UFO)

Legyen teljes mindenki új éve! Szeretetben, egészségben és emlékezetes pillanatokban gazdag 2018-at kívánok!